Categorie

Wat zijn de voordelen van PMU?
Wat zijn de kosten van wenkbrauw tatoeëren?
BrowSpa
Anti-stressmassage
PMU

Nazorg PMU behandeling

Het is erg belangrijk nauwkeurig de nazorg tips na te leven, dit zorgt er namelijk voor dat jouw PMU welke zojuist aangezet is, goed het herstelproces in kan en tot een mooi eindresultaat ontwikkeld.

 1.       Pas op met zon! Zon heeft UV-straling en dat zorgt ervoor dat jouw pigment sneller gaat vervagen. Gebruik altijd zonnebrand met minimaal SPF 30;
 2.       Blijf af van de korstjes! PMU veroorzaakt een open wond, tijdens het helen krijg je korstjes. Ga hier alsjeblieft niet aan trekken/pulken, dit voorkomt kleurvervaging en PMU beschadiging. Kortom je huid heeft tijd nodig om te herstellen. Om zoveel mogelijk korstvorming te realiseren, adviseren wij voor de wenkbrauwen elke uur een dun laagje Bepanthen te smeren. Voor de lippen kun je pure vaseline (original) elk uur smeren of wanneer het droog aanvoelt;
 3.       Raak je PMU niet aan! Probeer je PMU altijd met schone handen of wattenstaafje aan te raken. Dit voorkomt vervuilingen en ontstekingen.
 4.       Voorkom hitte! Het is belangrijk de eerste 48 uur (het liefst de eerste 7 dgn.) niet in aanraking te komen met heet douchen, sauna, zwembaden en sporten;
 5.       Minimale gebruik dagelijks make-up! Probeer de eerste week zo min mogelijk make-up op te doen. Kun je echt niet zonder make-up de deur uit? Vermijd de PMU zone die onlangs is aangezet. Zo kan de huid beter herstellen en voorkom je vuiligheid op de wond;
 6.       Extra lip tip! De eerste vier uren zijn je lippen gevoelig, voorkom eten van zout (denk aan opliggende zout als patat) en pittige maaltijden. Je kan gerust eten en drinken, wees voorzichtig en neem je vaseline altijd mee.
 7.       We willen je vragen de eerste 7 dagen foto’s te nemen van je helingsproces en ontvangen wij bij 6 weken het geheelde versie en vragen wij je deze met ons te delen.

  8.       We plannen een Touch Up behandeling 6-12 weken na de behandeling, om je behandeling bij te werken.

Pigmenteren

Om je wat meer voorbereiding mee te geven dat je een aangename behandeling tegemoet gaat, leggen wij hieronder uit wat ons aanpak is. Tijdens uitvoering van de behandeling wordt dit nogmaals gedaan. Hoelang het pigmenteren duurt is afhankelijk van de huid. Bij pigmenteren van PMU geldt dat tijd geen rol speelt. Het is voor ons uiterst belangrijk dat het goed aangezet wordt, zodat jij tevreden naar huis kunt. Het is letterlijk geen gezicht als je er niet blij mee bent en het blijft ook nog eens een aantal jaren zitten. We kunnen wel aangeven dat het gemiddeld 2,5 uur duurt, dit is nog ruim genomen. Nogmaals dit is erg afhankelijk van de huid die pigment moet opnemen.

Aanpak behandeling

 1.       Schoonmaken en desinfecteren van de huid;
 2.       Mapping van de gewenste behandeling;
 3.       Aanbrengen van de test pigmentkleuren, zodat we samen kunnen bepalen welke kleur mooi past;
 4.       Alles naar wens, dan maken we de PMU machine klaar met steriele benodigdheden en kan het pigmenteren beginnen;
 5.       Tussendoor blijven we aan je vragen hoe het met je gaat;
 6.       Tonen resultaat PMU behandeling;
 7.       Foto’s en video’s plaatsen voor op social media om ons werk te laten zien;
 8.       Plaats jij een foto/ video, tag ons @SchoonheidsSlaapje gerust
 9.       Ben jij tevreden over hoe de behandeling is gegaan? Wil jij dan een review plaatsen, dit helpt andere klanten de drempel over te stappen;

10.   Bespreken nazorg behandeling. Dit leggen we hieronder uit.

Mapping

Nadat de intakegesprek is gevoerd gaan we beginnen. Eerst gaan wij de vorm van de wenkbrauwen en/of lippen bepalen aan de hand van jouw gezichtscontouren. Hier houden we rekening met asymmeterie, oneffenheden en accentueren van het huidige vorm van wenkbrauwen/lippen. Op deze manier creëren we optische gelijke wenkbrauwen en voor de lippen creëren we optische vollere en geaccentueerde lippen. Nadat dit is gedaan, laten wij de mapping en vormen aan je zien en bij akkoord gaan we over op pigmenteren van de gewenste behandeling.

Intakegesprek

Het intakegesprek vindt vooraf het pigmenteren van de gewenste behandeling plaats. Hier worden de risico’s besproken, daarnaast worden er vragen gesteld over jouw gezondheid, je wensen en behoeften van het resultaat worden vastgesteld. Ook vragen wij aandacht voor het maken van foto’s en video’s voor op onze social kanalen. Hierna geven wij advies van de behandeling. Neem vooral voorbeeldfoto’s mee, zodat wij een beter beeld hebben wat je zou willen.

incl 1 nabehandeling

De openingstijden

sSchoonheidsslaapje werkt uitsluitende op afspraak en hanteert daarbij ook bepaalde tijdsblokken. Daar dient u rekening mee te houden met boeken van een afspraak.

Schoonheidsslaapje

Meer achtergrond

Ik vind het ook leuk om onder de mensen te zijn en om mensen te helpen. Een praatje met ze te maken en ik vind het interessant om te horen wat mensen beweegt. Het motto van mij en mijn vriendin waar ik al 15,5 jaar mee bevriend ben, is dan ook: je leeft elke dag, geniet er actief van. Zeker in de huidige maatschappij waarin we het allemaal druk hebben en vaak worden geleefd. Daar wil ik graag verandering in brengen. Door mensen niet alleen bewust te maken van het feit dat rust en ontspanning belangrijk is om goed voor je lichaam te kunnen zorgen, maar dat je ook met efficiënte oplossingen veel tijd kan besparen. Zeker in de ochtend als je jezelf opmaakt voor een nieuwe werkdag.

Stress sluipt er heel gemakkelijk in, zonder dat je er eigenlijk bij stilstaat. Des te belangrijker is dat je goed voor je lichaam en geest zorgt. Wil je tijd besparen en ervoor zorgen dat je make-up de hele dag on fleek is? Kies dan voor onze behandelingen, zoals de Ombré Powder Brows of de Lip Blushing behandelingen en kies voor onze anti-stress massages om je innerlijk rust weer terug te vinden. Ook voor waxbehandeling ben je bij mij aan het juiste adres.

Wat mij motiveert

De reden dat ik mensen wil helpen is, omdat ik zelf ook veel stress heb ervaren. Terwijl ik het ontzettend belangrijk vind om goed verzorgd voor de dag te komen. Daarom heb ik ook onderzoek gedaan naar mijn volgende stap in mijn carrière, of liever gezegd mijn leven. Ik had ook nooit verwacht dat ik als schoonheidsspecialiste en PMU styliste aan de slag zou gaan, maar het is ontzettend leuk en ik maak ook een hoop mee. De interessante, mooie en ontroerende verhalen die ik dagelijks hoor en dat motiveert mij om nog meer mensen te helpen. 

Ik heb ook uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoefte aan goede PMU stylisten. En de vraag is enorm! Het is dan ook een bijzonder vak waarin ik mezelf graag wil onderscheiden. Mijn aanvullende diensten, zoals waxen en massages, zijn een mooie aanvulling op het complete pakket dat ik kan bieden. En eerlijk, het geeft mij ook innerlijke rust als ik iemand masseer of help met ontharen. Dus op die manier helpen we elkaar. Maar mijn primaire doel is dat jij weer lekker in je vel zit en gemotiveerd bent en blijft om van het dagelijkse leven te genieten. Ben jij de volgende die bij mij een schoonheidsslaapje komt doen?