Sponsor van

Voeg Massage toe

aan je levensstijl

Mentale en Lichamelijke rust

Anti-sStressmassage

Mentale en Lichamelijke rust

Anti-sStressmassage

Ervaar jij spanning en stress en heb je last van een pijnlijke nek, rug of schouders? Wil je een momentje voor jezelf waarin je aan niets anders hoeft te denken en tot rust kan komen? Dan is een massage een uitstekende behandeling om van je vermoeidheid af te komen en mentaal tot rust te komen. Een massage is de beste oplossing voor mensen die;

Massage bij Schoonheidsslaapje

Je leeft elke dag, geniet er actief van. Dat is waar wij van Schoonheidsslaapje in geloven. Het is bewezen dat mensen weinig doen om hun dagelijkse stress en spanningen te verminderen, terwijl je zowel lichamelijke als mentale klachten kunt voorkomen als je goed voor je lichaam zorgt. Met haar expertise zorgt Ashna ervoor dat je tijdens een behandeling van 20, 30 of 60 minuten helemaal tot rust komt en even aan niets anders hoeft te denken. Veel mensen voelen zich zo relaxt dat ze zelfs voor een uurtje de ogen sluiten. Vandaar ook onze naam Schoonheidsslaapje. Wij zorgen ervoor dat de spierpezen flexibeler worden, opgehoopte lymfevocht en overige afvalstoffen afgevoerd worden en dat het lichaam weer wordt gereset. Na een behandeling voel jij je herboren en heb je weer energie voor tien.

Je leeft elke dag, geniet er actief van!

De behandelingen

Een behandeling bij Schoonheidsslaapje zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt en dat je jouw stressniveau kunt verminderen. Je hebt de keuze uit behandelingen van 20, 30 en 60 minuten waarin het gelaat, de nek en schouders of het volledige lichaam wordt gemasseerd. Tijdens de behandeling voel je de spanning uit het lichaam verdwijnen en kom je ook in een complete mentale ruststand waarin je aan niets anders denkt dan aan de massage die op dat moment wordt gegeven. Een massage is ook uitstekend te combineren met onze andere behandelingen, zoals PMU wenkbrauwen, lippen of een waxbehandeling.

SchoonheidsSlaapje werkt uitsluitend op afspraak. Toe aan een Anti-sStressmassage bel Ashna (+31 6 42087336) voor een afspraak. Contant en pin betalingen mogelijk.

Je leeft elke dag, geniet er actief van!

De Behandelingen

Ontspan

Zorg structureel voor je lichaam en geest
Zorg structureel voor je lichaam en geest
Zorg structureel voor je lichaam en geest

Het is dus bewezen dat iedereen dagelijks stress en spanningen ervaart. Wanneer je stress en spanningen niet behandelt, kunnen dat vervelende mentale en fysieke klachten opleveren. Des te belangrijker is het dat je structureel voor je lichaam en geest zorgt. Met een massage bereik je dat doel en een behandeling van 60 minuten is al zeer effectief. Toch is het verminderen van stress en spanningen een proces van de lange adem. Daarom is het belangrijk dat je je maandelijks laat masseren om het beste resultaat te boeken. Bij Schoonheidsslaapje bieden wij dan ook een abonnement aan waarmee je voor een aantrekkelijk tarief 12 behandelingen per jaar krijgt.

Wat je van Schoonheidsslaapje mag verwachten?

Ashna is een expert op het gebied van massage. Ben je op zoek naar die mentale ruststand en wil je een goede en effectieve massage? Dan ben je bij Schoonheidsslaapje in Brielle, omgeving Rotterdam, aan het juiste adres. Je kunt bij ons een afspraak inplannen voor een massage van 20, 30 of 60 minuten en wij werken uitsluitend op afspraak. Ben jij de volgende die bij ons op de massagetafel een schoonheidsslaapje doet?

Wil je meer weten over massage?

Waarom is een massage effectief en welke soorten massages er zijn? Lees dan onze blogs waarin we meer vertellen over onze massages.