BrowSpa

Categorie

Wat zijn de voordelen van PMU?
Wat zijn de kosten van wenkbrauw tatoeëren?
BrowSpa
Anti-stressmassage
PMU

Wat is een BrowSpa behandeling?

Heb je weleens iets gehoord van de BrowSpa behandeling? Nee? Dat is ook niet zo vreemd, want het is de Signature behandeling van Schoonheidsslaapje. De beauty & care salon van Ashna in Brielle. Er is veel vraag naar de BrowSpa behandeling en ook dat is geen verrassing. We belasten onze ogen namelijk intensief en met de behandeling zorg je goed voor je ogen en dus ook voor jezelf. Wil je meer weten over de BrowSpa behandeling? Lees dan snel verder, want in onze blog vertellen we er meer over.

Waarom kies je voor een BrowSpa behandeling?

Nu ben je wel nieuwsgierig naar hoe de behandeling precies werkt en dat leggen we dan ook graag uit. Maar eerst vertellen we waarom je de behandeling nodig hebt. We belasten onze ogen intensief. Je staat er niet bij stil en dat geeft ook helemaal niet. Maar het is wel een feit dat je ogen vermoeid raken en daar heb je ook last van. Terwijl je dat misschien helemaal niet in de gaten hebt.

Onze ogen hebben veel informatie te verwerken. Of je nu achter het stuur zit van je auto, aan het fietsen bent en moet opletten op het verkeer of als je op kantoor achter je bureau zit en hard aan het werk bent. Allemaal prikkels die voor vermoeidheid en energieverlies zorgen. Hoe fijn zou het toch zijn als je weer de energie hebt, van je zware ogen afkomt en vaarwel kunt zeggen tegen die donkere kringen om de ogen?

Hoe werkt een BrowSpa behandeling?

Een BrowSpa behandeling is feitelijk een voedend ooggelmasker dat wordt aangebracht. Hierbij word je verplicht om de ogen te sluiten en je rust te nemen. Iets wat je heel hard nodig hebt ook al weet je ook diep van binnen dat je jezelf gewoon niet de tijd gunt om ook de nodige rust te pakken. Met een BrowSpa behandeling kun je niet anders dan jezelf eraan overgeven. Heerlijk, toch?

Het voedende ooggelmasker wordt in de kleur die op je huid wordt afgestemd en in de geur die je wilt aangebracht. Het masker heeft tussen de 30 en 45 minuten nodig om in te werken, maar je voelt je daarna als herboren. Helemaal als je het combineert met andere rustgevende behandelingen, zoals onze massages waar we ook in gedreven zijn.

Welke BrowSpa behandeling past bij jou?

Welke BrowSpa behandeling bij je past is per persoon verschillend. In ieder geval geldt voor iedereen dat de huid eerst wordt geanalyseerd en vervolgens een advies wordt gegeven in welke BrowSpa behandeling het beste bij jou past. Aansluitend heb je keuze uit verschillende behandelingen.

Je kunt bij Schoonheidsslaapje kiezen uit het pakket S, pakket M en pakket L;

Pakket S: Inclusief een 30 minuten durende gezichtsmassage en gepersonaliseerde BrowSpa behandeling. Normaal tarief is € 35,-, maar in de maand augustus kun je met de behandeling kennismaken voor slechts € 15,-!

Pakket M: Gepersonaliseerde BrowSpa behandeling inclusief een 45 minuten durende gezichts- en nekmassage voor een heerlijke ontspanning. Het tarief voor deze behandeling is € 49,99.

Pakket L: Een gegarandeerd schoonheidsslaapje! Pakket L bestaat namelijk uit een gepersonaliseerde BrowSpa behandeling inclusief een 60 minuten durende gezichts-, hoofd- en nekmassage. Het tarief voor deze behandeling is € 64,99.

Ben jij klaar voor een BrowSpa behandeling van Schoonheidsslaapje?

Bij Schoonheidsslaapje ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar ontspannende behandelingen, zoals gezichts-, hoofd- en nekmassage en voor de Signature BrowSpa behandeling. Ook voor het laten zetten van permanente make-up ben je bij onze beauty & care salon in Brielle aan het juiste adres. Plan nu je gratis intakegesprek in met PMU styliste Ashna en kom bij ons langs waar je kunt genieten van een effectieve en vooral ontspannende BrowSpa behandeling.

Geef een reactie