Wat zijn de voordelen van PMU?

Categorie

Wat zijn de voordelen van PMU?
Wat zijn de kosten van wenkbrauw tatoeëren?
BrowSpa
Anti-stressmassage
PMU

Wat zijn de voordelen van PMU?

Heb je weleens nagedacht over PMU? Je bent niet bekend met de term? Geen probleem, want we leggen het graag uit. PMU staat voor permanente make-up, maar je hoeft niet te schrikken hoor, want permanente make-up is eigenlijk semi-permanent. Het is een vorm van tatoeëren, maar een PMU styliste gaat alleen in de eerste huidlaag, terwijl een tattoo artiest veel dieper in de huid gaat. Waardoor een tattoo ook echt permanent is. Permanente make-up blijft gemiddeld 1 tot 5 jaar zichtbaar, afhankelijk per persoon. PMU biedt heel veel voordelen en die voordelen willen we graag in onze blog vertellen.

Je hoeft niet meer zo vroeg de wekker te zetten

Moet je altijd je wekker vroeg zetten en maak je volop misbruik van je snoozebutton? Zodat je op tijd wakker wordt en kunt beginnen aan je routine om jezelf op te maken en naar je werk te gaan? Dat is verleden tijd en je kunt dus een beetje uitslapen als je voor PMU kiest. Met PMU zit je make-up namelijk altijd on fleek en kun je na het opstaan, douchen en ontbijten direct de deur uit. Ideaal, toch?

Geen stress meer

Dat zorgt er dus ook voor dat je minder stress hebt. Je hoeft jezelf niet te haasten als je toch die snoozebutton niet hebt kunnen weerstaan en langer in je bed blijft liggen, maar je hebt ook geen stress meer over of je make-up wel goed zit. Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je na het aanbrengen van je make-up niet tevreden bent en ook geen tijd hebt om het opnieuw te doen? Met PMU heb je die stress niet meer, want je make-up zit altijd goed!

Te weinig haar om er iets van te maken

Vrouwen met te weinig wenkbrauwhaar zitten soms met de handen in het haar en nee, dan niet je wenkbrauwharen, want die heb je dus nauwelijks of helemaal niet. Hoe zorg je er dan voor dat je dan toch met mooie volle wenkbrauwen voor de dag kunt komen? Juist, door voor een PMU behandeling te kiezen. Met een goede PMU behandeling, zoals onze Ombré Powder Brows (Soft, Bold & Shadow) behandeling, kun je dus voor een lange tijd genieten van mooie volle wenkbrauwen die ook altijd in model zitten. 

Lipsticks kopen?

Wat zeg je nu? Lipsticks kopen? Ben je iedere maand een groot geldbedrag kwijt aan nieuwe lipsticks? En loop je ook vaak tegen de uitdagingen aan dat je je lippen niet mooi in model krijgt? Ook dan is een PMU behandeling een zeer goede oplossing, die er dus niet alleen voor zorgt dat je make-up altijd on fleek is, maar dat je dus ook niet meer enorm veel geld hoeft uit te geven aan lipsticks. Kies voor een behandeling, zoals de Lip Blushing behandeling van Schoonheidsslaapje, en je hebt geen omkijken meer naar je lippen.

Ben jij klaar voor een PMU behandeling van Schoonheidsslaapje?

Bij Schoonheidsslaapje ben je aan het juiste adres als je permanente make-up wilt laten zetten. Wij zijn gespecialiseerd in Ombré Powder Brows en Lip Blushing waarmee wij voor mooie volle wenkbrauwen kunnen zorgen en dat je lippen mooi geaccentueerd een natuurlijke kleur krijgen. Het staat vast dat na de behandeling je make-up altijd on fleek is en dat je enorm veel tijd en geld bespaart. Plan nu je gratis intakegesprek in met PMU styliste Ashna en kom bij ons langs waar je kunt genieten van een professionele PMU behandeling en hoogstwaarschijnlijk even de ogen sluit. We heten immers niet voor niets “Schoonheidsslaapje”. 

Geef een reactie