Anti-stressmassage

Categorie

Wat zijn de voordelen van PMU?
Wat zijn de kosten van wenkbrauw tatoeëren?
BrowSpa
Anti-stressmassage
PMU

Waar is een anti-stressmassage goed voor?

Wist je dat 9 op de 10 Nederlanders dagelijks spanningen en stress ervaren? En wist je ook dat te veel stress en zorgen uiteindelijk hun tol eisen? Vast wel, maar je weet waarschijnlijk nog niet hoe je het probleem kunt oplossen en ervoor kunt zorgen dat je minder stress en spanningen hebt. “Kan ik het überhaupt wel oplossen?” vraag je jezelf nu af en je hebt er eigenlijk al geaccepteerd dat je ermee moet leren leven. Maar dat hoeft helemaal niet! Bij Schoonheidsslaapje hebben wij de perfecte oplossing als je stress ervaart en op zoek bent naar een mooie oplossing om je lichaam te resetten.

Resetten? Ik ben toch geen computer!

Nee, natuurlijk ben je geen computer die je kunt resetten of een machine die je aan en uit kunt zetten. Maar in theorie werkt ons lichaam wel hetzelfde als een machine. Je moet je lichaam dus goed onderhouden om ervoor te zorgen dat je zowel lichamelijk als geestelijk gezond bent en vooral blijft. En het is mogelijk om je lichaam te resetten. Dat is ook wat er gebeurt als je bij Schoonheidsslaapje een anti-stressmassage boekt. Wij zorgen er namelijk voor dat je spieren flexibeler worden, opgehoopt lymfevocht en andere afvalstoffen in je lichaam worden afgevoerd. Een complete reset dus en je voelt je na de behandeling weer als herboren.

Hoe werkt een anti-stressmassage?

Natuurlijk gaan we het geheim van de smid niet onthullen, maar in een notendop komt het erop neer dat je tijdens een massage helemaal tot rust komt. Je hoeft even helemaal nergens aan te denken! Niet aan de rekeningen die nog op je liggen te wachten, die verhitte discussie met je werkgever die je gisteren hebt gehad of de onenigheid die je met een goede vriendin of een familielid hebt. Je denkt alleen maar aan de handbewegingen en je voelt de spanningen in je lichaam verdwijnen. Soms zijn we zo effectief dat onze cliënten op de massagetafel in slaap vallen. We heten dan ook niet voor niets Schoonheidsslaapje, want voor een schoonheidsslaapje ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ons dat heel normaal en zelfs een compliment als je even de ogen sluit. Het is ook een feit dat een behandeling van een uur voor zoveel rust en ontspanning zorgt, dat je het gevoel hebt dat je ook echt 7 tot 8 uur hebt geslapen.

Je leeft elke dag, geniet er actief van

Ons motto is: “je leeft elke dag, geniet er actief van”. We leven in een wereld waarin alles heel snel gaat. We hebben allemaal haast, we vliegen van hot naar her en het lijkt er soms op alsof we achter een sneltrein aanrennen die we toch niet te pakken krijgen. Stop dan ook met het proberen om die sneltrein te vangen en neem gewoon even een pas op de plaats. Denk aan jezelf en zorg goed voor je lichaam en geest. Alleen dan vind je ook de innerlijke rust en voorkom je op de langere termijn lichamelijke klachten die stress en spanningen kunnen veroorzaken. Natuurlijk moet je er de tijd voor hebben, maar je moet er ook de tijd voor maken! Wij bieden verschillende anti-stress massages aan, zoals een plaatselijke anti-stressmassage van 20 of 30 minuten en een volledige lichaamsmassage van 60 minuten.

Waar je rekening mee moet houden

Er is wel een dingetje waar je rekening mee moet houden als je kiest voor een massage. Na een sessie van 20, 30 of 60 minuten kun je nog steeds spanningen en stress ervaren en dat is ook heel normaal. Wees dus niet teleurgesteld als je bent geweest en nog steeds stressklachten ervaart. Het afbouwen van stress en spanningen duurt namelijk net zo lang als het opbouwen van die klachten. Maar met meerdere massages kun je het proces versnellen en binnen enkele maanden van je klachten af zijn. Daarom adviseren wij ook altijd om meerdere sessies in te plannen en om maandelijks terug te keren. Zodat je er uiteindelijk ook echt profijt van hebt.

Ben jij de volgende die een schoonheidsslaapje komt doen?

Bij Schoonheidsslaapje ben je aan het juiste adres als je een anti-stressmassage wilt. Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan en je kunt ook meerdere afspraken inplannen, zodat je ook maandelijks kunt terugkeren voor een heerlijke behandeling. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, wil je meer weten over de behandeling of wil je een afspraak boeken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag van je stress en spanningen af.

Geef een reactie