Sponsor van

Waxing

Alles weer gladjes

Boost je zelfvertrouwen

Boost je zelfvertrouwen

WAXEN

Ben jij klaar met het scheren van je benen of de bikinilijn en wil je dat ongewenste haren voor een langere periode verdwijnen? En ben je ook die vervelende stoppels zo zat als je jezelf geschoren hebt? Dan is een waxbehandeling de beste optie voor jou. Waxen is de beste oplossing voor mensen die;

Waxen bij Schoonheidsslaapje

Vervelende haren op de lippen, kin en onder de oksels die je moet harsen of scheren? Met als resultaat huidirritatie en vervelende stoppels. Dat is verleden tijd als je kiest voor het laten waxen van je gelaat, oksels, armen, benen en zelfs de intieme zone als je dat wilt. Mannen kunnen bij Schoonheidsslaapje terecht voor het waxen van het gelaat, de rug en de borst. Wij gebruiken alleen aloevera wax, honing wax en azulene zachte wax waarmee wij de haren moeiteloos en nagenoeg pijnvrij kunnen verwijderen, zodat je 2 tot 4 weken van je ongewenste haargroei af bent

Het gelaat waxen

Wil je jouw wenkbrauwen weer in model hebben en ben je die haren op je kin en lippen zat? Dan is een waxbehandeling bij Schoonheidsslaapje noodzakelijk. Met de grootste zorg verwijderen wij de ongewenste haren in het gelaat, zonder dat je na de behandeling last krijgt van irritatie, jeuk, rode vlekken en bultjes. Wij gebruiken uitsluitend dermatologisch geteste producten, die speciaal voor de gevoelige huid geschikt zijn, terwijl onze zachte honing en azulene wax (speciaal voor kleinere oppervlakken) antibacteriële bestanddelen bevat waarmee wij de huid kunnen genezen en voeden. Ook voor het epileren van je wenkbrauwen of voor een verzorgende Brow Spa, kun je bij ons terecht.

Het lichaam waxen

Wil je de intieme zone laten ontharen of heb je last van haargroei op de rug en borst? Of wil je jouw oksels, armen en benen laten waxen? Ook dan ben je bij Schoonheidsslaapje aan het juiste adres. Speciaal voor het waxen van grotere oppervlakken gebruiken wij een harde woning wax met antibacteriële bestanddelen, die de huid genezen en voeden. Na een waxbehandeling straalt je huid en je bent gemiddeld 2 tot 4 weken van je ongewenste haargroei af. Het waxen van de intieme zone doen wij alleen voor vrouwen, maar mannen zijn ook van harte welkom voor het laten waxen van armen, benen, rug, borst en het gelaat. Een waxbehandeling is ook uitstekend te combineren met onze massagebehandelingen of als je bij ons een PMU behandeling hebt gehad.

Wat je van Schoonheidsslaapje mag verwachten

Ashna is een expert op het gebied van waxen en epileren. Wil je jouw wenkbrauwen laten epileren en verzorgen of wil je jouw lichaam laten waxen? Dan ben je bij Schoonheidsslaapje in Brielle, omgeving Rotterdam, aan het juiste adres. Je kunt bij ons een afspraak inplannen voor het laten waxen van je gelaat en het lichaam en wij werken uitsluitend op afspraak. Ben jij de volgende die ons belt voor een behandeling en die afscheid neemt van pijnlijke harsstrips en botte scheermesjes?

Wil je meer weten over waxen?

Wil je meer weten over waxen, hoe het werkt en hoe onze behandelingen worden uitgevoerd? Lees dan onze blogs waarin we meer vertellen over onze wax behandelingen.