Wat zijn de kosten van wenkbrauw tatoeëren?

Categorie

Wat zijn de voordelen van PMU?
Wat zijn de kosten van wenkbrauw tatoeëren?
BrowSpa
Anti-stressmassage
PMU

Wat zijn de kosten van wenkbrauwen tatoeëren?

Je denkt misschien dat tatoeëren vreselijk duur is en dat is ook zo! Als je naar een tattooshop gaat en een mooie tatoeage laat zetten, kun je zonder twijfel je knip trekken. Zeker als je bij een ervaren artiest op bezoek gaat die al jarenlange ervaring heeft in het zetten van bijzondere en in het oog springende tattoos. De prijs is vaak een reden om het idee van tatoeëren te laten varen, maar zijn de kosten van wenkbrauwen tatoeëren net zo duur als normale tatoeages?

PMU behandeling

Als je te weinig wenkbrauwhaar hebt en vooral tijd in de ochtend wilt besparen, is een PMU behandeling een zeer goede keuze. Bij een PMU behandeling worden de wenkbrauwen getatoeëerd, maar wel op een andere manier dan bij het zetten van een tattoo op het lichaam. In plaats van de inkt dieper in de huid te zetten, gaan we met een PMU behandeling alleen in de eerste huidlaag. Daarom zijn getatoeëerde wenkbrauwen ook niet echt permanent, want na verloop van tijd moeten ze worden bijgewerkt met behulp van onze Touch Up-behandeling.

 

Het resultaat van een PMU behandeling is verbluffend. Je make-up zit altijd on fleek en je bespaart dus een hoop tijd, omdat je niet meer lang bezig hoeft te zijn met je wenkies. Je kunt de wekker dus gerust iets later zetten en je ervaart geen stress meer. Wat sowieso goed is voor lichaam en geest. 

 

Een ander voordeel is dat PMU styliste Ashna zeer gedreven is in haar werk en de behandeling toepast die ook voor jou geschikt is. Bij Beauty & Care salon Schoonheidsslaapje te Brielle, krijg je niet alleen de behandeling die bij je past, maar die je ook verdient!

De kosten van permanente make-up

“Leuk en aardig allemaal” denk je nu bij jezelf, maar je hebt nu nog steeds geen flauw idee hoe duur het allemaal is. Een PMU behandeling kost bij schoonheidsslaapje € 350,- en dan heb je dus mooie en volle wenkbrauwen waar je volop van kunt genieten. Gemiddeld blijft de inkt een jaar tot twee jaar zitten, maar er zijn ook voorbeelden van vrouwen die maar liefst vijf jaar van permanente make-up kunnen genieten. Dat is per persoon verschillend en ook niet te voorspellen.

 

Een Touch Up-behandeling na een jaar kost € 150,- en deze behandeling wordt alleen uitgevoerd als het nodig is. Moet de Touch Up-behandeling binnen het jaar plaatsvinden? Dan betaal je bij Schoonheidsslaapje € 175,-.

Ben jij klaar voor een schoonheidsslaapje?

Bij Schoonheidsslaapje ben je aan het juiste adres als je permanente make-up wilt laten zetten. Wij zijn gespecialiseerd in Ombré Powder Brows en Lip Blushing waarmee wij voor mooie volle wenkbrauwen kunnen zorgen en dat je lippen mooi geaccentueerd zijn en een natuurlijke kleur krijgen. Het staat vast dat na de behandeling je make-up altijd on fleek is en dat je enorm veel tijd en geld bespaart. En de kans is groot dat je tijdens de behandeling bij ons je ogen sluit. Vandaar ook onze naam “Schoonheidsslaapje”. Een intakegesprek is gratis bij ons en PMU styliste Ashna legt je uitgebreid uit wat een PMU behandeling is en hoe ze te werk gaat. Met als doel dat jij straks met een goed gevoel, maar vooral met mooie permanente make-up onze salon verlaat.


Geef een reactie