PMU

Categorie

Wat zijn de voordelen van PMU?
Wat zijn de kosten van wenkbrauw tatoeëren?
BrowSpa
Anti-stressmassage
PMU

Is PMU alleen geschikt voor je wenkbrauwen?

Permanente make-up wordt met behulp van een PMU behandeling toegepast, maar veel vrouwen vragen zich af of je alleen je wenkies kunt tatoeëren of dat er meer mogelijkheden zijn. En ja, die zijn er! PMU kan ook worden toegepast op je lippen en je kunt een eyeliner laten tatoeëren. Tot nu toe specialiseert PMU styliste Ashna zich uitsluitend tot Ombre Powder Brows en Lip Blushing, maar het simpele antwoord op de vraag of PMU alleen voor je wenkbrauwen geschikt is, is dus ‘nee’. 

Ombre Powder Brows

Beauty & Care salon Schoonheidsslaapje te Brielle (omgeving Rotterdam), is gespecialiseerd in het zetten van Ombre Powder Brows. Wij werken alleen met pixeltechniek (poedereffect) voor de wenkbrauwen. Ashna legt alles uit tijdens het intakegesprek dat voor het pigmenteren plaatsvindt. We bespreken al je wensen en jouw behoeften, zoals de vorm en kleur, en Ashna vertelt ook wat het gewenste resultaat wordt. Met als doel dat we altijd op één lijn zitten en dat je na de PMU behandeling tevreden naar huis gaat.

Lip Blushing

Met Lip Blushing kunnen we je lippen accentueren en dat geeft een heel mooi effect. Nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden, gaan we beginnen. Eerst gaan wij de vorm van de lippen bepalen aan de hand van jouw gezichtscontouren. Hier houden

we rekening met asymmetrie, oneffenheden en accentueren van de huidige vorm van

je lippen. Op deze manier creëren we voor de lippen optische, vollere en geaccentueerde lippen. Nadat dit is gedaan, laten wij de mapping en vormen aan je zien en bij akkoord gaan we over op pigmentering van de PMU behandeling.

Hoe lang blijft PMU zitten?

Schoonheidsslaapje werkt uitsluitend met de nieuwste technieken en we kunnen beloven dat de behandeling nagenoeg pijnvrij is. Uiteraard heeft dit ook te maken met hoe hoog je pijngrens is. Veel van onze klanten geven aan dat onze PMU behandeling minder pijn doet dan epileren met een touw. Dus daar hoef je je al geen zorgen om te maken. Uiteraard zorgen we ook voor een goede voor- en nabehandeling, zodat je weinig tot geen last hebt van de behandeling.

 

Het is wel zo dat je een keer terug moet komen voor een Touch Up-behandeling. Permanente make-up is namelijk semi-permanent en het is per persoon verschillend hoe vaak een Touch Up-behandeling nodig is. Sommige mensen moeten binnen het jaar terugkomen, terwijl andere 2 tot zelfs 5 jaar kunnen genieten van hun getatoeëerde wenkbrauwen en/of lippen. 

Ben jij klaar voor een schoonheidsslaapje?

Bij Schoonheidsslaapje ben je aan het juiste adres als je permanente make-up wilt laten zetten. Wij zijn gespecialiseerd in Ombré Powder Brows en Lip Blushing waarmee wij voor mooie volle wenkbrauwen kunnen zorgen en dat je lippen mooi geaccentueerd worden en een natuurlijke kleur krijgen. Het staat vast dat na de behandeling je make-up altijd on fleek is en dat je enorm veel tijd en geld bespaart. En de kans is groot dat je tijdens de behandeling bij ons je ogen sluit, vandaar ook onze naam “Schoonheidsslaapje”. Een intakegesprek is gratis bij ons en PMU styliste Ashna legt je uitgebreid uit wat een PMU behandeling is en hoe ze te werk gaat. Met als doel dat jij straks met een goed gevoel, maar vooral met mooie permanente make-up onze salon verlaat.

Geef een reactie